– Jeg stortrives!

Victoria i Mer Enn Tall

Victoria Nordby Kristoffersen hadde internships i tre ulike bedrifter i løpet av studietiden. Når økonomistudenten skulle ut i jobb falt valget på Mer Enn Tall. Det er hun svært godt fornøyd med.

Victoria Nordby Kristoffersen jobber som regnskapsrådgiver hos Mer Enn Tall på Skøyen. Det er et relativt lite regnskapskontor, som har som mål å levere de beste løsningene og tjenestene til sine kunder.

–  Det er mange grunner til at jeg trives godt i Mer Enn Tall. Det viktigste er nok den gode steminingen vi har på kontoret. Latteren sitter løst og det er alltid rom for å trekke på smilebåndet, sier regnskapsrådgiver Victoria Nordby Kristoffersen.

Kristoffersen jobbet med økonomi i flere bedrifter under studietiden ved Handelshøyskolen BI. Etter studiene var det Mer Enn Tall som var på førsteplass over bedrifter hun ville tilbake til.

– Daglig leder Vivian er flink til å gi oss varierte og utfordrende oppdrag, noe som gjør at man opplever stor faglig utvikling.

– Jeg må jo også innrømme at jeg også synes det er kult at vi har en kvinnelig daglig leder. Det gjorde valget enda enklere.

 

Varierte arbeidsoppgaver og stor innflytelse

Kristoffersen mener at det er en fordel å jobbe i et lite selskap.

– I de store selskapene jobber man ofte på én type oppdrag og jobber kun med samme type kunder. Sånn er det ikke hos oss. Vi jobber med flere type kunder og får jobbe med oppdragene fra A til Å, noe som gir stor variasjon og læring.

– En annen fordel med å jobbe i et lite selskap er at vi får et nært forhold til alle i virksomheten, inkludert ledelsen. Det gjør at vi får være med å påvirke beslutninger, noe jeg synes er spennende.

Regnskapsrådgiveren forteller at de ansatte har stor fleksibilitet og at de ofte har et par dager med hjemmekontor i uken.

–  Man styrer arbeidsdagen sin selv, enten man sitter på hjemmekontor eller er fysisk på kontoret. Oppgavene man utfører blir tilrettelagt etter den ansattes utgangspunkt, ønsker og behov.

 

Mål om å bl best, ikke størst  

Kristoffersen forteller at Mer Enn Tall skiller seg ut fra andre regnskapsforetak i området.

–  I dag er fokuset til veldig mange regnskapsforetak å vokse så fort som mulig og bli bransjens største. Her er fokuset annerledes. Vi har ikke noe mål om å bli bransjens største, men fokuserer på kvalitet. Vi skal rett og slett være best i klassen.

– Jeg mener det er et sunt fokus som utelukkende er bra for de ansatte. Ledelsen setter av tid til å utvikle de ansatte og trenger oss for å lykkes. Sånn er det ikke nødvendigvis andre steder.

Ta snarveien til jobbintervju

Du trenger verken CV eller søknadsbrev for å søke jobb hos oss. Isteden tar vi en hyggelig telefonsamtale.